ارسال رایگان به سراسر کشور

کودهای ریسمو با ضمانت برگشت در صورت نارضایتی

  • انتشار : چهارشنبه 02 آذر 1401
  • نویسنده : گُلاتور
  • 1135

دیش گاردن به عنوان یک باغ مینیاتوری کوچک که کاملاً طبیعی است شناخته می شود، در این باغ درختان برگ ریز و کوچک وجود دارد و در کف آن نیز از خزه استفاده می شود؛ البته استفاده از وسایل تزیینی دیگر در این باغ کوچک جذابیت آن را بالا برده و آن را طبیعی تر جلوه می دهد. از طرفی ساخت این طبیعت زیبا به افراد کمک می کند که همواره خلاقیت آنها بالا برود و غیر ممکن است که افرادی آن را ببینند و حس مثبتی دریافت نکنند، لذا دیش گاردن همواره به عنوان یک کار جذاب در دکوراسیون گل و گیاهان آپارتمانی شناخته می شود که شما می توانید با آن خانه و باغ رویایی خودتان را بسازید.


مزایای ساخت دیش گاردن

ساخت دیش گاردن برای اولین بار در آمریکا و انگلیس رواج پیدا کرد البته بعضی معتقدند که در چین ساخته شده است و بدین ترتیب در مناطق و کشورهای دیگر نیز شناخته شد. جالب است بدانید برای اولین بار کسی که (آنه اشبری) دیش گاردن را ساخت، با هدف اینکه سالمندان بتوانند برای خود یک باغ کوچک شخصی داشته باشند و از آن لذت ببرند اینکار را کرد؛ همچنين افرادی که در آپارتمان ها زندگی می کنند نیز از این لذت بهره‌ مند شوند. این باغ مینیاتوری کوچک که نمایی از طبیعت است و همواره ساخت آن شما را سرگرم کرده و ممکن است که ساعتها مشغول ریزه‌ کاری‌ های آن باشید، اما برای شما خوشایند می باشد. این باغ کوچک از نظر علمی نیز فواید زیادی دارد به این صورت که اگر درون منزل قرار گیرد هوای محیط مورد نظر را تصفیه و سموم را جذب می کند و همچنین اکسیژن بیشتر و هوای پاکی را در منزل شما پخش می کنند. از طرف دیگر دیش گاردن می تواند رطوبت محیط را بالا ببرد، دانشمندان ثابت کرده اند افرادی که همواره به پرورش گیاهان طبیعی درون منزل می پردازند از استرس کمتر و فشارخون پایین تری برخوردارند.


دیش گاردن چیست


گیاهان مناسب دیش گاردن

✓      گیاهان مناسب فضای دیش گاردن درون منزل و فضای بسته:

برای انتخاب درختان دیش گاردن می توان از گیاهان آپارتمانی کوچک استفاده نمود که به درختان بزرگ شبیه هستند؛ نکته بسیار مهم برای این انتخاب این است که تمامی گیاهان دیش گاردن باید شرایط نگهداری شبیه هم داشته باشند. شمشاد، سرو، کاج مطبق، نخل شامادورا، کاج الوودی درختان پیشنهادی برای باغ مینیاتوری می باشند.

یکی دیگر از مواردی که در زمان ساخت دیش گاردن باید مورد توجه قرار گیرد، گیاهان بستر آن هستند که بهتر است از چمن یال اسبی، اشک بچه، نعنا، هاورتیای گورخری و شیرین برگ استفاده نمایید.


✓      گیاهان مناسب فضای دیش گاردن در بیرون از منزل:

از درختانی مانند کاج و سرو می توان برای فضای دیش گاردن در بیرون از منزل استفاده کرد که رشد کمی داشته و حالت طبیعی تر و همچنین جلوه زیباتری دارند. درختانی مانند: سرو کوتاه قامت دندی، کاج مینیاتوری، سرو کوهی، کاج موگو، درخت مداد آسمانی هالی مناسب هستند و برای بستر باغ مینیاتوری مارگریت، دکمه برنجی، شمعدانی جنگلی، کاکتوس مرغ و جوجه مینیاتوری و خزه ایرلندی مناسب می باشند. از گیاهان علفی و سبزیجات به دلیل رشد سریع آنها بهتر است برای بستر استفاده نشود.


مراحل ساخت دیش گاردن

مرحله اول: ظرف دیش گاردن را انتخاب نمایید و آن را کاملاً بشویید، سعی کنید که ظرف کم عمقی را انتخاب کنید. سپس یک لایه سنگ ریزه درون آن ریخته و خاک را الک نمایید، روی سنگریزه ها را با خاک مناسب گیاهان آپارتمانی پر کنید. چنانچه ظرف مورد نظر زهکش مناسب داشته باشد بهتر است، اما اگر از شیشه استفاده می نمایید همان یک لایه سنگ ریزه کفایت می کند؛ انتخاب نوع ظرف دیش گاردن به خلاقیت شما بستگی دارد.

مرحله دوم: با استفاده از دست و یا بیلچه کوچک می‌ توانید حفره های کوچکی درون خاک ایجاد نمایید و گیاهانی که ریشه دار هستند را به آرامی درون خاک قرار دهید. توجه داشته باشید که دستتان با ریشه تماس نداشته باشد، زیرا احتمال آسیب دیدن ریشه های گیاهان وجود دارد، برگ و ساقه های آسیب دیده را با قیچی تمیز و تیز از گیاه جدا نمایید و در نهایت بعد از اتمام کار خاک را آبیاری کنید.

مرحله سوم: حال می توانید وسایل تزیینی مورد نظرتان را اعم از وسایل چوبی سنگی و یا اسباب بازی و غیره را به فضای دیش گاردن اضافه نمایید. اگر جهت تهیه وسایل تزیینی سردرگم هستید با یک سرچ ساده در گوگل و یا از مغازه های اسباب بازی فروشی می توانید آنها را تهیه کنید، توجه نمایید این وسایل باید نسبت به رطوبت، نور و گرما مقاوم باشند و به راحتی از بین نروند.


دیش گاردن چیست؟


روش های نگهداری از باغ مینیاتوری

•         خاک: خاک مورد استفاده برای دیش گاردن باید سازگار با تمامی گیاهان انتخابی و بستر به کار برده شده باشد و همچنین زهکش مناسب را داشته باشد. بنابراین بهتر است از خاک ارگانیک بدون هیچ ماده افزودنی و کودی استفاده شود.

•         نور: اگر دیش گاردن را درون منزل نگهداری می‌ کنید باید نور آن غیر مستقیم و کافی بوده و باغ های مینیاتوری بیرون از منزل نور مستقیم و نیم سایه را می پسندند.

•         آب: باید تمامی گیاهان به کار برده شده در فضای باغ مینیاتوری نیاز آبی یکسانی داشته باشند که با انتخاب روش درست آبیاری و غبارپاشی گیاهان، کار شما راحت تر می گردد. همچنین باید شرایطی محیا کنید تا آب اضافه درون آن از زیر خارج شود.

•         دما و رطوبت: دمای ۱۵ درجه سانتیگراد برای اغلب دیش گاردن ها مناسب است به دلیل اینکه اغلب گیاهان به کار برده شده مختص فضای مناطق مرطوب هستند؛ اما با این حال شما دما و رطوبت را با توجه به گیاهان به کار رفته انتخاب نمایید.


انواع دیش گاردن

دیش گاردن کاکتوس و ساکولنت ها

این گیاهان روزها بدون آب می توانند زندگی کنند و انتخاب خوبی برای باغ های مینیاتوری خشک هستند، با کاکتوس ها می توان یک دیش گاردن کویری زیبا ساخت.


دیش گاردن گیاهان آپارتمانی

با انتخاب گیاهان گرمسیری مانند گوش فیل، گیاه چتر و غیره و قرار دادن آن ها در فضای سنگی زیبا باغ مینیاتوری ایجاد نمایید.


دیش گاردن بونسای

با کاشت یک گیاه فیکوس و خزه سنبله زیبایی و چشم نواز خیره کننده ای برای شما فراهم می کند که نیاز آبی آن نیز کم است و خزه در هفته چند بار نیاز به غبارپاشی دارد.

نظرات کاربران

captcha

بازگشت

سایر مطالب