آبیاری کم یکی از عوامل تهدید کننده سلامت گیاهان است و پیامدهای خطرناکی را به دنبال دارد، چرا که نرسیدن مقدار آب کافی به گیاه فرایند رشد و سلامت آن را به دلیل جذب نکردن مواد مغذی متوقف می کند.
آبیاری زیاد تاثیرات مخربی بر روی گیاهان آپارتمانی گذاشته و موجب بروز مشکلات جدی می شود، به همین دلیل پیش از آبیاری گیاهان باید از میزان نیاز آنها به آب مطلع شده و سپس با توجه به نیازشان آن ها را آبیاری کنید.
رطوبت نامناسب برای گیاهان آپارتمانی می تواند تاثیر مستقیمی روی آنها بگذارد و در بعضی از آنها برگ ها را دچار سوختگی کرده و از طرفی شرایط را برای بروز بیماری های قارچی نیز فراهم می کند.
معمولاً افراد کاکتوس ها را به عنوان گیاهانی با مقاومت بالا می شناسند اما باید توجه داشته باشید که این گیاهان زیبا و مقاوم اگر به درستی نگهداری نشوند و یا آبیاری آنها به خوبی صورت نگیرد، امکان دارد که از بین بروند.
یکی از مسائلی که همگی با آن روبرو هستیم این است که در هنگام مسافرت نگهداری از گیاهان آپارتمانی برایمان مشکل می شود؛ بدین صورت که بعضی از گیاهان که نسبت به کم آبی و خشکی حساس هستند، امکان دارد در طی مسافرت از بین بروند.
9 روش تامین رطوبت گیاهان در فضای خانه
نکات و باید و نباید های آبیاری و تامین رطوبت گیاهان